🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Trine Lise Keramik

Trine Lise Keramik er en eksklusiv keramikproducent, hvor hvert stykke keramik er skabt med omhu og kærlighed. Vi er stolte af at have forhandlerrettighederne i Danmark for disse enestående kunstværker.

Alt i Trine Lise Keramiks sortiment er håndlavet og hånddrejet, hvilket betyder, at ingen to stykker er ens. Denne unikke tilgang til keramikskabelse gør hvert produkt til et kunstværk i sig selv.

Vores rillede kopper er blevet en sand signatur for Trine Lise Keramik. Disse kopper har fundet deres plads i utallige hjem og er blevet elsket af kunder verden over. De rillede detaljer tilføjer karakter og skønhed til hver kop, hvilket gør dem til det perfekte valg til din daglige kop kaffe eller te.

Trine Lise Keramik står for kvalitet, unikke designs og en dedikation til at levere keramik, der ikke kun er funktionelt, men også en fryd for øjet. Uanset om du er på udkig efter smukke kopper, tallerkener eller andre keramiske produkter, kan du være sikker på at finde noget helt specielt i vores sortiment fra Trine Lise Keramik

Varekategorier