🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Clay by Tina Marie

Tina Marie håber af noget af hendes passion for keramik vil smitte af på dig! For hende er arbejdet med ler og skabelsen af keramiske stykker blevet en meget værdsat del af hendes liv. En tid med selvpleje og opladning af hendes batterier. At sidde bag drejeskiven er en hypnotisk følelse af indre fred.

Baggrunden med at have sit eget modetøjsmærke og arbejde med tekstil- og grafisk design i mange år bidrager til hendes måde at tænke farve, form, figur og tekstur på. Dog, når hun skaber sine keramiske stykker, stoler hun fuldstændigt på sin intuition og planlægger aldrig noget. Det er bare hende og en klump ler. Inspiration til hendes arbejde kommer i mange former, men er altid baseret på den natur, der omgiver hende. Hun har altid elsket stranden, og især Nordsøen, hvor hun voksede op, er en stor inspiration for hende.

Teksturen af sand på en stormfuld strand, farven på en skaldyr eller en sten fundet på stranden, teksturen af et gammelt stykke træ, farven på en smuk solnedgang, en stemning, en farve, en duft, en følelse, men altid baseret i naturen.

Varekategorier

At arbejde med ler og skabe keramik var kærlighed ved første øjekast for hende. Hun har altid haft en trang til at skabe og eksperimentere, og hun har gjort det med forskellige håndværk og materialer i hele hendes liv. Men hun har aldrig stødt på noget, der føltes så naturligt og intuitivt som at arbejde med ler. Hun oprettede sit eget keramiske studie i 2020, da det studie, hun arbejdede i, blev lukket ned under Covid. En livsforandrende beslutning og en af de bedste beslutninger i hendes liv!