🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Gulvtæpper

Opdag skønheden i håndvævede tæpper, hvor hver tråd er vævet af dygtige håndværker hænder. Hos os finder du en kollektion af unikke tæpper, hvor håndværket og æstetikken går hånd i hånd.

Afroart har fine fairtrade uldtæpper, der ikke kun giver varme til dit hjem, men også farver og mønstre, der fortæller historier om fjerne steder og kulturer.

Vores udvalg inkluderer også de elegante og stribede bomulds “kludetæpper” fra Bongusta. Disse tæpper er ikke kun bløde og behagelige at træde på, men de tilføjer også en fin touch af raffinement til dit hjem. Brug dem som gulvbelægning i stuen eller soveværelset for at skabe en varm og indbydende atmosfære.

Derudover tilbyder vi også tæpper, der kan bruges som kunstværker til væggen eller som et dristigt accentstykke på gulvet. Disse tæpper er ikke kun praktiske, men også dekorative, og de tilfører en unik karakter til din boligindretning.

Varekategorier

Vores udvalg af håndvævede tæpper er resultatet af omhyggelig udvælgelse og en forkærlighed for ægte håndværkstraditioner. Hvert tæppe er unikt, og de er alle skabt med øje for detaljer og skønhed.

Så uanset om du søger varme, farve eller blot et smukt kunstværk til dit hjem, er vores udvalg af håndvævede tæpper den perfekte måde at tilføre personlighed og stil til dit hjem på. Udforsk vores kollektion og lad dig inspirere af ægte håndværk og skønhed