🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Confetti serien

Confetti serien er dedikeret til at tilføje en ekstra dosis glæde til dine festlige begivenheder eller bare Peppe hverdagen lidt op. Uanset om det er ganske almindelig hverdag eller en fødselsdag eller en anden speciel begivenhed, er luksus og glæde altid velkommen. Confettiserie står ofte øverst på ønskesedlen til både jul, bryllupper og fødselsdage.

Vores Confettiserie-serie er enormt omfattende, med fade, lagkagefade, fire forskellige flade tallerkener, to dybe tallerkener og et væld af forskellige skåle. Hver genstand er nøje håndlavet og håndmalet, hvilket giver den en unik og personlig karakter.

Serien fås i fem smukke, lyse pastelfarver samt klassisk hvid. Alle elementer er dekoreret med delikate confetti-prikker, der tilføjer et strejf af festlig elegance til din borddækning.

Varekategorier

Vores Confettiserie-produkter er lavet af holdbart stentøj, hvilket gør dem velegnede til hverdagsbrug. Og den bedste del? De kan nemt rengøres i opvaskemaskinen, hvilket gør dem både smukke og praktiske.

Skab magi til din næste fest med Confettiserie fra Remix By Sofie. Vores omhyggeligt udvalgte konfetti vil tilføje en ekstra dosis glæde til din fest, uanset hvad du fejrer. Lad os være en del af dine specielle øjeblikke og hjælpe dig med at skabe minder, der varer livet ud.