🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Champagne & Vinglas

Gør dine særlige øjeblikke endnu mere mindeværdige med vores kollektion af vin- og champagneglas. Remix By Sofie har sammensat et udvalg af mundblæst glas, der kombinerer raffinement med funktionalitet og bringer en smag af luksus til dit bord.

Vores mundblæste glas er skabt med omhu og ekspertise, hvilket giver dem en let og delikat fornemmelse. Uanset om du nyder en romantisk aften med din elskede eller arrangerer en cocktailaften med vennerne, vil vores glas sikre, at du gør det med stil.

Vores produktion foregår hovedsageligt i Tjekkiet, da de her er virkelige dygtige til at puste glas. Derfor er vores priser også lidt højere, men vi vil heller give lidt mere end på kompromis med kvalitet og lang transport.

Varekategorier

Mød Remix-serien, vores egen kreation, der er kendt for sin unikke stil og alsidighed. Fra de mest elegante vinglas til de forførende champagneskåle, denne serie er designet til at imponere. Prøv vores populære Kate-serie, der kommer med eller uden guldkant og bringer en ekstra skinnende dimension til din borddækning.

Vores champagneskål med guldkant har været en absolut bestseller. Den tilføjer en subtil elegance til din borddækning og er perfekt til at servere cocktails, bobler eller lækre desserter.

Udforsk vores omfattende udvalg af vin- og champagneglas, herunder rødvinsglas, hvidvinsglas, vandglas, cocktailglas og meget mere. Hos Remix By Sofie mener vi, at det rigtige glas kan forbedre enhver drikkeoplevelse og gøre hvert øjeblik mere specielt.