🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Longdrink

Dyk ned i vores kollektion af Anna von Lipas mundblæste longdrink glas, der udstråler elegance og funktionalitet. Disse glas, fremstillet med omhu i Tjekkiet, er ikke kun smukke, men også yderst praktiske til enhver anledning.

Hvert glas indeholder 400 ml, hvilket gør dem ideelle til både cocktails og læskende drikkevarer. Uanset om du ønsker at nyde en forfriskende mojito, en farverig frugtpunch eller blot et glas vand, vil vores longdrink glas være helt perfekte.

Det, der gør Anna von Lipas longdrinkglas så særlige, er deres forskellige mønstre og farvevariationer. Vælg mellem en bred vifte af design, der passer til din personlige smag og borddækning. Fra subtile, klassiske mønstre til dristige og moderne farver, er der noget for enhver stil.

Disse glas er også velegnede til store vandglas og kan bruges til at servere køligt, forfriskende vand ved dine middagsselskaber eller til at opgradere din hverdagsbrug. Deres alsidighed gør dem til uundværlige elementer i din samling af glas.

Med Anna von Lipas longdrinkglas får du ikke kun funktionelle drikkeglas, men også små kunstværker, der udstråler elegance og kvalitet. Sæt prikken over i’et på din borddækning med disse smukke glas og nyd en forfriskende drink med stil.

Varekategorier

Er du på udkig efter nye vandglas til hverdag eller festlig lejlighed?
Måske leder du efter de rette glas, som vil gøre sig godt i vitrineskabet, yndlingshylden i køkkenet, mandehulen eller hjemmebaren. Måske noget helt tredje? Uanset hvad, så er du landet i vores skønne univers af mundblæste glas i uendelig mange farver, former, mønstre og størrelser. Vi udvælger nøje, hvilke glas som passer ind i vores koncept med bæredygtig og forkærlighed til håndværket i de mundblæste glas. Vi har et kæmpe udvalg, så der er helt sikkert mulighed for at finde et glas, som passer til din personlige stil
Det har aldrig været mere op i tiden med smukke farvede glas og det skaber altså god stemning – når du dækker bord. Du vil imponere dine gæster, som vil mærke denne skønne lethed i det mundblæste glas eller beundre, hvordan udtrykkes ændres alt efter hvad du skænker op i dem.
De populære confetti og splash glas fra Anna von Lipa – kan skabe live på ethvert bord. De findes i mange skønne varianter og her er lidt til dem som er til pasteller eller til at mere farverigt udtryk. Vores London og Sofia glas er perfekte til sjusser eller vandglas. Pindsvineglassene er klassikere, som man aldrig bliver træt af. Mix og match glassene er bliver en total bestseller og med mere end 100 forskellige glas, vores største serie fra Anna von Lipa.
Hvilket glas er det rette for dig?
Så uanset hvilken stil du er til eller hvilket glas du vil drikke af, så skal du nok finde noget som passer her hos os. Vi har så mange forskellige typer af glas både vandglas, ølglas, vinglas eller sjusglas. Vi må bare advare mod at det kan være super svært at vælge, da udvalget er stort og der er mange fine glas. Mange starter med 6 forskellige – men det ender ofte med at man alligevel må udbygge den lille glas familie.