Juletræer i rhinsten

Er du vild med unika pynt, så vil du elske de håndlavede juletræer.

Velkommen til vores eksklusive kollektion af håndsamlede juletræer med rhinsten på Remix By Sofie! Disse smukke juletræer er ikke bare pynt, de er små kunstværker, hver med sin egen unikke sammensætning af farverige rhinsten. Ingen to træer er ens, hvilket gør dem til en helt speciel tilføjelse til dit julehjem.

Hvert juletræ er sammensat med forskellige sten og farver, hvilket sikrer, at dit træ er helt unikt. Rhinstenene reflekterer lyset smukt og skaber en varm og hyggelig julestemning i dit hjem. På grund af deres popularitet går de hurtigt, så vær sikker på at få dit favorittræ, før det er væk.

Tidligere brugte vi sten fra 40’erne, men nu anvender vi primært nye sten, som giver træerne et frisk og moderne udtryk. Vores juletræer er ideelle som værtindegaver eller adventsgaver, og de bringer glæde og elegance til ethvert hjem.

Gør din juleindretning ekstra speciel med et håndsamlet juletræ fra Remix By Sofie. Disse dekorative træer er perfekte til at sprede julestemning og skabe en festlig atmosfære. Gå ikke glip af chancen for at eje et af disse unikke stykker – find din favorit i dag.

Besøg vores kategori for håndsamlede juletræer med rhinsten og gør din jul ekstra magisk med Remix By Sofie

 

Varekategorier

Historien bag vores Rhinstens Juletræer

Læs den fascinerende historie om vores smukke rhinstens juletræer her. Disse vintage juletræer er håndlavede med gamle rhinsten, og de fleste af dem er unikaer. Der kan dog være enkelte modeller, især i de klare sten, som findes i flere eksemplarer. Juletræerne bliver håndsamlet i et område i det nordlige Böhmen i Tjekkiet, som før anden verdenskrig var kendt som hovedsædet for smykke- og krystalproduktionen.

De mange værksteder i området blev drevet af det tyske mindretal, som efter krigen blev fordrevet på grund af deres støtte til Tyskland. Efterfølgende blev Tjekkiet besat af Sovjet i 40 år, og værkstederne stod urørte i hele denne periode. Først efter murens fald begyndte man igen at handle med de store lagre af smykkekomponenter og rhinsten.

Desværre er mange af de gamle sten brugt op, og de bliver nu erstattet af nye sten. Men vores juletræer bærer stadig den rige historie og skønhed fra dette område, hvilket gør dem til noget helt særligt.

Vores kollektion af rhinstens juletræer kommer i flere størrelser, så du kan finde det perfekte træ til dit hjem. Vi har små juletræer på 10-14 cm, mellemstore og store træer på 14-20 cm, og de imponerende mega-træer. Disse forskellige størrelser giver dig mulighed for at skabe en unik og varieret juleudsmykning. Rensdyrene er lavet i udelukkende klare sten og er populære at sætte ved siden af de større juletræer i rhinsten. De smukke engle er også en gode gaveide og mange sætter dem ved siden af et billeder af et familiemedlem, som er gået bort. Andre synes idéen om at en engel våger over dem. Se de flotte engle i rhinsten her.

Oplev magien i vores rhinstens juletræer og tilføj et stykke historie og elegance til din julepynt. Se også vores udvalg af adventsgaver og værtsgaver for flere unikke gaveidéer.