🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Anna von Lipa

Hos Remix by Sofie er vi stolte af at præsentere Danmarks bredeste udvalg af det populære og farverige glas produkter fra Anna von Lipa til din bolig. Vi er en af deres største og mest dedikerede forhandlere og vi har et omfattende udvalg af deres inspirerende modeller og farver. Vores bedst sælgende serie er de eftertragtede Mix & Match-glas, som er tilgængelige i over 100 unikke variationer. Du finder ikke et mere omfattende udvalg af Anna von Lipa-produkter andre steder!

I den aktuelle trend med livlige farver og farverige bordopdækninger er der rig mulighed for, at finde lige præcis de produkter du søger, i Anna Von Lipas mange varekategorier. Hos Remix by Sofie kan du både finde hendes varekategorier glas, champagne & vinglas, kander, påske & jul, skåle og vaser. Udforsk Anna von Lipas verden hos Remix by Sofie i dag!

Varekategorier

Anna von Lipas unikke historie

Jytte og Christian Correll stiftede Anna Bohemia Glass tilbage i 1996. Siden skiftede virksomheden navn til "Anna von Lipa", og de fandt inspiration i det nære – heriblandt i deres yngste datter Anna. Den sidste del af navnet "Lipa" betyder lindetræ på tjekkisk. Lipa er også den by i Tjekkiet, hvor Jytte og Christian bor og driver deres virksomhed fra. Ceska Lipa, ligger i smørhullet i Bôhmen, som er hovedsædet for alt det mundblæste glas.

Anna Von Lipas gode håndværk og høje kvalitet

I samarbejde med de ældste og dygtigste glaspusterier i Tjekkiet designer og fremstiller Anna von Lipa den ene smukke kollektion efter den anden. Alt er lavet efter gamle traditioner og signeret af menneskehænder uden spor af robotter eller maskiner. Hvert produkt er skabt med omhu, kvalitet og med fokus på lang holdbarhed.Vores udvalg af Anna Von Lipas produkter spænder bredt, fra farverigt og livligt til elegant og afdæmpet. Uanset om du søger det perfekte farverige tilføjelse til din borddækning, eller et mere stilfuldt og subtilt design, vil du finde præcis det, du mangler, i Anna Von Lipas kollektioner. Vi forstår, at hver person har sin egen unikke stil og æstetik. Derfor stræber vi efter at præsentere en bred vifte af produkter, der kan tilpasses din individuelle smag og personlighed. Fra farvepaletter til designs, er der mulighed for at skabe en personlig touch i dit hjem med Anna Von Lipas smukke produkter.

Anna Von Lipas produkter og varekategorier

Hos Remix by Sofie tilbyder et bredt udvalg af Anna Von Lipas produkter og varekategorier. Brandets kollektioner omfavner mangfoldighed og tilbyder mange tilpassede og varierende stilarter til enhver smag. Uanset om du står og mangler noget farverigt eller noget mere elegant og afdæmpet, så finder du det du lige står og mangler i Anna Von Lipas kollektioner.

Anna Von Lipa glas

Anna Von Lipas glas er mere end bare drikkeglas; de er kunstværker, der tilfører elegance og æstetik til enhver lejlighed. Hvert glas er nøje designet og fremstillet for at skabe en unik oplevelse ved bordet. Fra vandglas til daglig brug til longdrink glas til festlige drinks, eller farverige confetti og splash glas til særlige lejligheder - Anna Von Lipas glas vil berige din borddækning med stil. Du kan mixe og matche forskellige designs for at skabe din egen unikke borddækning, der afspejler din personlighed og stil. Til festlige drinks og cocktails er Anna Von Lipas longdrink glas uundværlige. Disse glas kommer i forskellige designs, herunder det populære pindsvinemønster og det elegante swirl-design. Uanset om det er til en aften med vennerne eller en særlig festlig lejlighed, vil disse glas tilføre et strejf af elegance til dine drinks.

Anna Von Lipa champagne & vinglas

Gør enhver fejring ekstraordinær med Anna von Lipas champagne og vinglas. Vinglassene findes i forskellige former og størrelser, og de kommer i et bredt udvalg af farver, så du kan udvælge nøjagtigt de glas der passer ind i din personlige stil.

Anna Von Lipa Kander

En kande fra Anna Von Lipa er ikke blot et praktisk redskab; det er et unikt og smukt stykke kunst til dit hjem. Fra morgenjuicen til aftenens vin eller vandkande, kanderne er designet til både funktionalitet og æstetik. De er også perfekte til at fremvise en smuk og farverig buket blomster. Med mange forskellige former og størrelser, herunder populære designs som pindsvineglas og swirl kander, vil en Anna Von Lipa kande tilføje en særlig elegance til din indretning i hjemmet.

Anna Von Lipa pynt til påske & jul

Hos Remix by Sofie elsker vi at pynte op til påske og jul. Gør højtiderne endnu mere glædesfyldte og mindeværdige med pynt fra Anna Von Lipas påske- og julekollektion. Du finder alt fra smukke udformede påskeæg til et bredt udvalg af julepynt. Pynten findes i mange forskellige farvekombinationer, så du kan sammensætte nøjagtigt det der passer ind i din oppyntning i hjemmet.

Anna Von Lipa skåle

Med en skål fra Anna Von Lipa er du sikret en skål i et unikt design der skiller sig ud fra mængden. Skålene findes i mange forskellige størrelser og farvekombinationer, så der er en skål til ethvert behov. Du finder både små skåle til snacks, morgenmadsskåle eller de større skåle til serveringer. Du vil imponere dine gæster med de farverige og unikke skåle fra Anna Von Lipa.

Anna Von Lipa vaser: Kunstværker i mundblæst glas

Når du udforsker Anna Von Lipas vaser, vil du opleve det smukkeste udvalg til dine blomster og buketter. Hver vase er mundblæst med omhu og præcision, hvilket resulterer i et unikt stykke kunst, der vil tilføre dit hjem et elegant touch. Blandt vores favoritter er den populære Confetti-vase. Denne vase kommer i et væld af farver og har charmerende pletter, der tilføjer et festligt strejf til enhver indretning. Fra den levende Evergreen til den blide Pastello, den dristige Flamingo til den solrige Summer, den dybe Pacific til den marmorlignende Marble, den farverige Multicolor til den delikate Abricot - der er en Confetti-vase til enhver smag og lejlighed.Vi er stolte af at præsentere Meadow-serien, en ny tilføjelse til Anna Von Lipas kollektion. Disse vasemodeller kommer i forskellige varianter, hver med deres unikke skønhed. Vores samarbejde med designere har resulteret i den smukke Waterlilly-farve, eksklusivt tilgængelig hos os. Meadow-serien bringer en luftig elegance til dine blomster, hvor hver vase er som et kunstværk i sig selv. Uanset om du foretrækker den subtile elegance i en enkelt farve eller det dristige udtryk af en marmorering, vil Meadow-serien tilføre din boligindretning en unik skønhed.

Anna Von Lipa pindsvineserie: Farverige favoritter

Pindsvineserien er en af Anna Von Lipas ældste og mest elskede serier. Hos Remix by Sofie finder du alle modeller og farver, herunder den populære 2 liters kande i 25 forskellige farver. Glassene i denne serie er kendt for deres farvefyldte udtryk, der gør dem helt specielle. Serien kan udbygges med flotte kander, skåle med swirl og pindsvineglas, så du kan dække det perfekte bord med Anna Von Lipa's farverige og unikke designs. Gå på opdagelse i vores udvalg af Anna Von Lipa Pindsvineserie og lad dig inspirere til at skabe det perfekte borddækning med farver og liv. Med disse farverige favoritter vil du helt sikkert imponere dine gæster og skabe en mindeværdig atmosfære ved ethvert arrangement.

Køb Anna Von Lipa hos Remix by Sofie

Her hos Remix by Sofie kan vi tilbyde det STØRSTE udvalg af Anna von Lipa. Vi forhandler alle farver og modeller i hele kollektionen fra Anna von Lipa. Vi har også mange farver og modeller, som kun kan købes hos os. Gå derfor i krig i det store udvalg, og køb dit næste smukke design til hjemmet.